På Gymnasiemässan
Årliga resan till London 2012

Södertörn

Nästa Öppna Hus 8 maj 18-20

Har du ännu inte bestämt dig inför hösten skolstart på gymnasiet?

Vi har vårt nästa öppna hus torsdagen den 8:e maj.

Mellan klockan 18-20 har vi vårar dörrar öppna för dig och dina föräldrar: kom och ställ frågor, få en rundvisning av våra fina lokaler, träffa personal och våra underbara elever.

Den 9 april, 2014

Vinnare i vår fototävling

vinnare

Årets vinnare blev Sebastian Linhart från Pershagenskolan i Södertälje, som fick en iPad Mini med retinaskärm av vår rektor Linda Dunger. Hans bild visade hur kommunikation i framtiden kommer att se ut. Se vinnande bilden här.

Den 27 mars, 2014

Välkommen på Prova-på-dag

Lördagen den 29:e mars mellan klockan 10:00-14:00 kommer vi på IT-Gymnasiet Södertörn anordna en prova på dag där du som elev ifrån åk 9, får testa på valfritt lektionspass. Vi kommer erbjuda en lärorik dag, där vi bjuder på lunch och du får prova på en av följande aktiviteter:

• Programmering: Lär dig grunderna i programmering. Bygg ett eget spel
  • Reklam och kommunikation: Hur marknadsförs en okänd produkt? Kom och arbeta med ett riktigt reklamprojekt.
  • Design: Hur marknadsförs en okänd produkt? Kom och arbeta med ett riktigt designprojekt.
  • Dator, Nätverksteknik och Mekatronik: Lär dig hur en switch och en router kommunicerar med varandra.

Måndagen den 31:e mars mellan klockan 18:00-20:00 kommer vi på IT-Gymnasiet Södertörn anordna en prova på dag där du som elev ifrån åk 9, får testa på att jobba i en studio.

• Musikproduktion: Lär dig grunderna i hur man skapar elektronisk musik. Du får även chansen att testa instrumenten i vår musikstudio.

För att komma till anmälan klicka här

Den 7 mars, 2014

Till vår Facebook-sida